Ariete Holland

Op deze website vind u het volledige programma van producten waar Ariete mee werkt zoals het programma van Mentasti met daarnaast gerenommeerde producten zoals Motorex, DP Brakes, Venhill, Surflex, Athena, Tsubaki, JT, Hiflo, NGK, Yuasa etc.

Ariete Holland is een toeleverancier van technische producten voor de tweewielerbranche. Wie kent er niet de siliconen bougiekappen van Ariete, de groene uitstraling van het oliemerk Motorex, de remkracht van de DP remblokken de kleding en plastics van Acerbis etc.

Door de jaren heen is Ariete Holland uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de vakhandel. Drie vertegenwoordigers (twee voor de road en een voor de off road) helpen haar dealers bij de inkoop van haar producten. Vier medewerkers in de binnendienst zorgen voor de snelle verzending, waarbij kwaliteit en service op de eerste plaats staan. De relatie met haar dealers is daarbij zeker zo belangrijk als de directe verkoop. De klanten moeten op ons kunnen bouwen.

Joint ventures

Naast de genoemde producten die Ariete Holland rechtstreeks importeert in Nederland zijn wij ook twee 'joint ventures' aangegaan die als volgt kunnen worden omschreven:

Ariete Holland powered by Niemann – Frey: Niemann – Frey is een grote speler op de Duitse tweewielermarkt voor scooters, bromfietsen en motoren. Via onze vertegenwoordigers kunnen onze dealers een inlogcode krijgen voor het Nederlandse gedeelte van de website van Nieman – Frey, waarop rechtreeks de bestellingen kunnen worden ingevoerd.

Onze klanten kunnen dus gebruik maken van de enorme hoeveelheid onderdelen die Niemann – Frey op voorraad heeft. Alles dat voor 12.00 uur via de website besteld is, is de volgende dag bij de klant. De facturering geschiedt een week later vanuit Ariete Holland.

Ariete Holland powered by Mefo Sport: Mefo Sport is een grote speler op de Duitse markt voor off road onderdelen. Ook hiervoor kunnen onze vertegenwoordigers een inlogcode afgeven zodat de dealers rechtstreeks zelf kunnen bestellen.

Service

Onze binnendienst staat altijd klaar om de klanten hierbij van dienst te zijn. Uiteraard worden ook eventuele garantieaanvragen en/of leverproblemen door onze mensen behandeld.

Op deze manier is Ariete Holland, gebruik makend van de magazijnen van Niemann – Frey en Mefo Sport, een van de grootste leveranciers van tweewieleronderdelen in Nederland .

Ariete Holland is zeer actief bij de diverse motorsporten betrokken en wij proberen dan ook persoonlijk bij de diverse evenementen aanwezig te zijn.

Wij zijn er trots op dat al onze producten van top kwaliteit zijn. Voor minder doen wij het niet, daar kunnen onze klanten van op aan.